Hyvinvointia huokuva verkkosivusto

FysioAkatemia on yksi Järvenpään suurimpia hyvinvointialan toimijoita. Motto ”Puhtaan liikkeen puolesta” kuvastaa yrityksen toimintaa, jonka tarkoituksena on auttaa kaiken ikäisiä ihmisiä liikkumaan miellyttävästi ja oireettomasti.

Olemme toteuttaneet FysioAkatemialle erilaisia kampanjoita somekanavista messumateriaaleihin. Viimeisimpänä mielenkiintoisena projektina teimme FysioAkatemialle ihmisläheiset, yrityksen näköiset verkkosivut. Jenni stilisoi tekstit, Piia piti hyppysissään projektikokonaisuuden ja huolehti sivuston visuaalisesta ilmeestä. Koodauksenkin hoiti Trillin osaava yhteistyökumppani.

Olen tehnyt nyt Piian kanssa yhteistyötä neljä vuotta. Minulle yhteistyössä on aina tärkeintä luottamus, ja arvostan sitä, että voin luottaa sovittuihin aikatauluihin sekä työn laatuun. Emme halua omalla alallamme viestiä ja markkinoida kuten muut, vaan erottua joukosta. Siinä Piia on auttanut meitä tuomalla uusia visioita ja antamalla rehellisen mielipiteen suunnasta, johon juuri meidän kannattaisi omaa ”laivaamme” kuljettaa. Eikä liene sattuma, että olemme kasvaneet Järvenpään suurimmaksi alan toimijaksi. Iso kiitos Piialle.


Tero Heikkilä, toimitusjohtaja, FysioAkatemia Oy

Tutustu myös näihin luomuksiimme