Laadukas ja perinteinen lihakauppa sai uuden ilmeen


Hämeen sydämessä Hattulassa sijaitsevan Katinalan Lihakaupan historia ulottuu 80-luvulle. Helmikuussa 2017 nykyinen lihakauppias Tuomas Mikkola osti liiketoiminnan ja uudisti kotimaiseen lihaan erikoistuneen Lihakaupan ilmeen ja toi toimintaan nykyaikaista lisämaustetta.

Olemme suunnitelleen Katinalan Lihakaupan ilmeen uudesta logosta ja värimaailmasta lähtien. Tällä hetkellä hoidamme kokonaisvaltaisesti yrityksen markkinointia: lehti-ilmoituksia, julisteita, teippauksia, etikettejä ja paljon eri sesonkeihin liittyviä materiaaleja niin sähköisenä kuin perinteisenä printtinä. Olemme suunnitelleet myös strategian sosiaalisen median kanaviin, ja ylläpidämme niitä yhdessä lihakauppiaan kanssa.

”Piian kanssa homma yksinkertaisesti toimii. Hän pystyy hyvinkin nopealla aikataululla reagoimaan erilaisiin markkinoinnin tarpeisiimme. Yhteistyöstämme on muodostunut hyvin tiivistä ja luonnollisesti omaa kiireistä arkeani helpottaa, kun voin vain laittaa lyhyen viestin, että hoidatko homman. Hinnoittelu on myös järkevää, eikä tarvitse pelätä ylilyöntejä sen suhteen.”

Lihakauppias Tuomas Mikkola, Katinalan Lihakauppa

Tutustu myös näihin luomuksiimme