Trillimestarit

Trilli Oy on Grafieran, Viestintä Mannisen sekä Vispus Oy:n yrittäjien Riikka Salmisen, Jenni Mannisen ja Piia Laitilan hyvin toimivan yhteistyön tulos. Tekijöitä yhdistävät tekemisen taito, tinkimätön tyyli ja monipuolinen kokemus höystettynä iloisella työotteella ja luovalla mielellä.

Riikka Salminen

Riikka Salminen on digitaalisten näyttöjen sisällöntuotannon erikoisosaaja, joita ei joka toimistossa kasva. Kertooko termi ”digital signage” mitään? Kiteytettynä se tarkoittaa, että Riikka taikoo digitaalisille näyttöpinnoille sopivat videosisällöt ja huomiota herättävät animaatiot. Hän tietää, että liike on lääke myös markkinoinnissa, ja myymälässä katsojan huomio herätetään eri keinoin kuin jättinäytöllä vilkkaan autotien varressa. Riikalla on pitkä mainostoimistokokemus, jonka pohjalta hän hyppäsi pari vuotta sitten yrittäjäksi.

Kuorolaulua ja sellonsoittoa harrastavan Riikan sointuva ääni on Trillin aamujen herätys ja päivien piristys. Riikka hoitaa sekä toimiston viherkasveja että asiakkaitamme suurella sydämellä.

puh. 044 062 6652
riikka.salminen@trilli.fi

Jenni Manninen

Sisällöntuottaja, toimittaja Jenni Mannisen näppäimistön nakutus on Trillin toimiston rytminen komppi. Jenni luo eri tyyliset ja laadukkaat tekstisisällöt julkaisuihin, verkkosivuille tai mainoskampanjaan ja hoitaa myös toimitussihteerin työt rautaisella otteella. Kokemusta alalta on kertynyt mainos- ja viestintätoimistoista ja vuodesta 2007 alkaen viestintäyrittäjänä. Tarvittaessa Jenni hoitaa myös toimittamiensa juttujen valokuvauksen.

Tuore journalismin YAMK-medianomi (Haaga-Helia) tunnustautuu ikuiseksi oppijaksi. Parhaillaan hän opiskelee markkinoinnin digitekijäksi Hämeen ammattikorkeakoulussa. Luovuuden ja jaksamisen lähteiksi hän mainitsee koiralenkit, salitreenit, zumban ja kuorolaulun.

puh. 040 045 8435
jenni.manninen@trilli.fi

Piia Laitila

Graafikko Piia Laitilalla on taito muuttaa asiakkaan mielikuvat ja toiveet visuaalisiksi elementeiksi, joissa usein vähemmän on enemmän, ja lopputulos kestää katseet pidempäänkin. Piia taitaa verkkojulkaisujen, kotisivujen ja muun digimedian markkinointityöt sekä perinteisen mainoskentän vaatiman suunnittelun. Piia on aiemmin työskennellyt mainostoimistossa graafikkona sekä toimitusjohtajana ja pitää projektit napakasti hyppysissään. Somemarkkinointiin erikoistunut Piia pitää itsensä ajan tasalla jatkuvalla kouluttautumisella.

Piia inspiroituu erilaisista visuaalisista somekanavista niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Iloa elämään tuovat myös matkat ja niillä koetut makuelämykset.

puh. 044 971 7888
piia.laitila@trilli.fi

Lue, miten Trilli sai alkunsa.